
علائم خرابی برد یخچال فریزر
شاید برای شما سوال باشد که چگونه متوجه شویم مشکل از برد الکترونکی یخچال است؟ انواع روشهای شناخت ایرادات مرتبط با برد یخچال برای اقدامات به موقع جهت تعمیر برد یخچال به صورت زیر است.
یک سری کد خطا بر روی یخچال نمایان میشود.
این خطا در حین انجام کار و با کد مشخصی در انواع برندهای یخچال برای نشان دادن خرابی در برد الکتریکی قابل مشاهده است. بعنوان مثال میتوان چندین کد خطا در هنگام خرابی برد یخچال را بصورت زیر معرفی کرد:
- کد ارور HSR در یخچال جنرال استیل نشاندهندهی خرابی برد الکتریکی در این نوع یخچال است.
- کد خطای F1 C یا 1 و یا F10 g بیانگر معیوب بودن برد یخچال سامسونگ است.
- یخچال ال جی با کد ارور ER FR خرابی و نیاز به تعمیر برد یخچال را هشدار میدهد.
- یخچال ویرپول با کد خطای 08 خرابی برد الکتریکی یخچال را اعلام میکند.

یخچال روشن نمی شود.
ممکن است در هنگام روشن کردن یخچال با این مشکل مواجه شده باشید که یخچال اصلا روشن نشود. در این حالت ابتدا جریان برق ورودی به یخچال را بررسی و از سلامت سیم و پریزی اتصالی برق یخچال اطمینان حاصل کنید. در صورتی که مشکل حل نشد به احتمال قوی برد یخچال خراب شده است. این تشخیص به این دلیل صورت میگیرد که اگر ایراد از موتور یخچال باشد حداقل تا مرحله Start پیش میرود.
علی رغم تعویض قطعه معیوب باز مشکل پا برجاست.
ممکن است با وجود تعمیر قطعه خراب شده در یخچال باز با ایراد در نحوه عملکرد آن مواجه هستید، به احتمال زیاد چیپ مخصوص این قطعه که بر روی برد یخچال قرار دارد آسیب دیده است. در این حالت باید وضعیت برد یخچال مورد بررسی قرار گیرد. در این حالت با تعمیر برد یخچال بیشتر ایرادات مشاهده شده قابل رفع است.

یخچال به صورت خودکار روشن و خاموش می شود.
از ایرادتی که بطور مستقیم بیانگر خرابی و نیاز به تعمیر برد یخچال است، روشن و خاموش شدن خود به خود یخچال در حین کار است. در این حالت نیاز به تعمیر برد یخچال فریزر به دلیل امکان آسیب جدی به موتور یخچال بیش از موارد دیگر حس میشود.

برای تعمیر برد یخچال فریزر پس از تشخیص تکنسین فنی حتما به مراکز تخصصی تعمیرات برد یخچال فریزر مراجعه کنید. از هر گونه اقدامات بدون آگاهی از تعمیر برد یخچال قبل از مراجعه به تعمیرگاههای مجاز خودداری کنید.